Rólam

2011 óta foglalkozok ügyviteli rendszerekkel. Tapasztalatot nem csak a programírásba, hanem az értékesítés minden területén szereztem már. Így az ügyviteli megoldásokat teljesen átlátom. A program felépítése is ezt tükrözi valamint a partnerekkel folytatott aktív kommunikáció is segíti munkámat.

A Small Business Software-ről

Valamikor 2008 körül vetődött fel, hogy milyen megoldások léteznek több telephelyen lévő üzletek összekapcsolására. Ekkor még minden nagyon gyerekcipőbe járt. Még novell hálózatokon kommunikáltunk. A legolcsóbb megoldást már akkor is a web jelentette. Akkor még a programozás csak hobby volt. Viszont megszületett az első fecske.

2011-be alapítottam a vállalkozást. Az ügyviteli rendszeren kívül webes programozással is foglalkozok. A korábbi program is már tartalmazott mindent ami egy üzlet vagy egy kkv számára nélkülözhetetlen. Nemsokára berobbantak a webes számlázók. Most is rengeteg van a piacon! Mi azzal szeretnénk kitűnni, hogy nem a moduláris irányba indulunk el. A szoftver mindent tartalmaz integrálva.

Mit jelent ez?
Más programoknál ha a számlázáson kívül még szeretnénk valamit akkor azért sokszor súlyos pénzeket kérnek már el. A Small Business Software viszont mindent tartalmaz! A CRM-től a számlázáson át a bank házipénztárig mindent! Dokumentum kezelés és határidő napló is a repertoár része. Az ajánlattól a számláig mindent végigkövethet. Rengeteg kimutatás segíti munkáját. A felhasználók jogkörének megadásával korlátozhatja is a munkatársai hozzáférését!