SB-Soft leírása

Cikk, termék felvitele

A csillaggal megjelölt elemek kitöltése kötelező a többi opcionális. Cikk felvitelekkor csak az alapadatok kerülnek rögzítésre, minden egyéb adat a felvitelt követően a füles lapokon történik.

Cikkszám: maximum 72 karakter hosszú cikkszám írható. Egyéb megkötés nincs rá.

Cikknév: maximum 255 karakter hosszú cikknév adható meg. A cikknév automatikusan bemásolódik a leírás mezőbe is. A leírás korlátlan hosszúságú lehet. 

Az áfa értékek megadása minden terméknél kötelező, az alapadatokat viszont a GLOBAL  paraméternél meg lehet adni. Áfa értékeket a beállítások Áfa fülön tudjuk karbantartani.

Vámtarifa számot kikereshetjük ha a vtsz melletti beviteli mezőre kattintunk. Ekkor egy vtsz adatbázis nyílik meg melyben szabad szavas keresést végezhetünk. A kiválasztott vtsz kódja és neve bekerül a megfelelő mezőkbe.

A kategória: Készlete lehet, nem kell készletezni illetve alkotóelemekből áll.

Amit nem kell készletezni azokat a cikkeket/termékeket csak számlázni lehet. Készletbizonylatokon nem szerepelhet. és nem is készül róla készletbizonylat. Ilyenek lehetnek a továbbszámlázott telefondíj. 

Ami alkotóelemekből áll azon termékeket lehet majd a gyártáskor kiválasztani.

Egység. Itt a mennyiségi egységet lehet megadni, kódszótárból kapott legördülő menüből. A kódszótáraknál lehet karbantartani. Meg kell adni a leírását és a NAV által elfogadott rövidítést is. 

Min. egység. Itt lehet megadni azt a mennyiséget mely a termékre jellemző minimális eladási mennyiség. Ennek a szorzatával megegyező mennyiség értékesíthető. Például ha van egy csövünk ami 2,5M-es darabokból áll ide 2,5 beírva ennek az egész szorzata lesz csak értékesíthető.

Kérdése van vagy demó hozzáférést szeretne?

Hívjon! +36 30 116 5425 Ha esetleg nem vagyok elérhető minden esetbe visszahívom!