SB-Soft leírása

Kedvezmények

A SB-Soft Ügyviteli rendszer igen sokoldalú engedménykezelésre képes. Az engedményeket az ún. kedvezménytörzsben lehet karbantartani.

Engedmény adható egyetlen ügyfélnek, ügyfélcsoportnak, cikk/szolgáltatásra, cikk/szolgáltatás csoportra, kapcsolható időszakhoz, s ezek tetszőleges kombinációja is megadható. Pl. 10 % engedményt kap a bizományosok ügyfélcsoport a világítástechnikai cikkcsoportba tartozó cikkekre, 2017.01.01-től 2017.04.15-ig.

Az engedménytörzsben így egymást átfedő engedmények rögzíthetők. A SB-Soft Ügyviteli rendszer számlázáskor, rendeléskor, stb. megvizsgálja az engedménytörzsben tárolt összes alkalmazható engedményt és közülük a legnagyobbat ajánlja fel.

(Szerződött ár alkalmazása esetén az engedmény figyelmen kívül marad!)

Az engedménytörzsben tárolt engedmények számát célszerű minimalizálni, mert a nagyszámú engedmény vizsgálata lassíthatja a munkát és átláthatatlanná teszi az engedmények rendszerét. Ezt a cikk/szolgáltatás illetve ügyfélcsoportok tudatos alkalmazásával (pl. nem 10 ügyfélnek adunk engedményt, hanem a belőlük képzett egyetlen csoportnak) vagy az időszakos engedmények elavulás utáni törlésével lehet elérni.


Kérdése van vagy demó hozzáférést szeretne?

Hívjon! +36 30 116 5425 Ha esetleg nem vagyok elérhető minden esetbe visszahívom!