SB-Soft leírása

Rendelés

Nézzük a felső gombsort balról jobbra:

A + gombbal új rendelést hozhatunk létre. A mellette lévő gombbal módosíthatjuk a rendelést, amennyiben a rajta lévő termékekből még nem történt számlázás vagy készletmozgás, illetve jogosultságunk van rá. A következő gomb a rendelés ismétlésére való. A felugró ablakba meg kell adni a partnernevet és ha a készülő bizonylat szállítói- vevői rendelés vagy ajánlat legyen. A rendelést összes tétele az új rendelési bizonylatra másolódik. Az X-szel az élő rendelést tudjuk lezárni. Ilyenkor nem foglalja a készletet.
A véglegesít gombbal lehet a vevői vagy szállítói ajánlatból vevői vagy szállítói rendelést készíteni egy gombnyomással.
A továbbrendel gombbal egy ablak jelenik meg ha vevői rendelésen állunk. Ebben az ablakban lehet a vevői rendelés tételeit a szállítói rendelésre áttenni. Ha van a cikk/terméknek rögzített szerződése akkor azt alapértelmezetten felkínálja. Ha az összes tételnél kiválasztottuk a szállító partnert illetve megadtuk a rendelendő mennyiséget akkor elkészíti a szállítónkénti szállítói rendeléseket.
A nyomtató ikon előtt a nyomtatandó példányt tudjuk kiválasztani. Ha a példányszámot nullára állítjuk, nyomtatás helyett az e-mail küldési ablak jelenik meg.
Az könyv ikon az iktató könyvbe menti a kijelölt készletbizonylatot.

Mellette található a szűkíthető keresés. Az első legördülő menübe azt választhatjuk ki, hogy mit keressen. Mellette, hogy milyen módon (tartalmazza, nem tartalmazza, kezdődik, végződik, stb) mellette megadható a keresési kifejezés.

A nagyítóval indul a keresés. A nagyító mellett lévő +nagyítóval az előző kereséshez fűzhetünk újabb keresést.
Alapértelmezetten csak azon bizonylatok látszanak, melyekkel még valami teendő van, például élő rendelés.
A + nagyító melletti menübe lehet ezt a szűrést felülbírálni. Ki lehet választani a csak aktív bizonylatokat (alapértelmezés), az archív bizonylatokat, illetve az összes bizonylatot. Mellette lévő legördülő menübe választhatjuk ki, hogy minden bizonylat látszódjon vagy csak a rendelések/ajánlatok. 

A dátum gombbal tudjuk a tételenkénti dátumokat beállítani. Ez a rendelés visszaigazoláskor a szállítási dátum lesz. Szállítói rendelés esetén a beszállítótól kapott dátumot tudjuk megadni, így nyomon követhető, hogy mikorra várjuk az áru beérkezését.
A nyomtatóval összeszedő lapot nyomtathatunk. Figyelembe veszi az aktuális készletet és csak azok a tételek kerülnek fel melyet össze tudunk készíteni. Ezen tételek polcsorrendbe kerülnek kinyomtatásra. Többször is nyomtathatunk összeszedő lapot, viszont figyelembe veszi, ha már volt nyomtatva ilyen. Ilyenkor megkérdezi, hogy újra nyomtatjuk, vagy csak a különbözeti elemeket nyomtassa ki.

A statisztika fül a kiválasztott cikk/termék statisztikáját jeleníti meg.
Az objektum fülnél az adat készletbizonylathoz tölthetünk fel különféle objektumokat.

Kérdése van vagy demó hozzáférést szeretne?

Hívjon! +36 30 116 5425 Ha esetleg nem vagyok elérhető minden esetbe visszahívom!